La mulți ani, Maria Dragomiroiu!

Data: 11 Iul. 2017
La mulți ani, Maria Dragomiroiu!
Artista împlinește astăzi 62 de ani!
Pentru vocea deosebită, cu un amplu registru vocal, artista a fost comparată cu Maria Tănase, doamna cântecului popular românesc.
Discografie
 
Floricică de pe coastă – 1983
Maria Dragomiroiu – 1985
Maria Dragomiroiu – 1987
Maria Dragomiroiu – 1988
Of, lume, cum ești făcută – 1990
Viața-i un noroc – 1994
Lume dragă – 1996
Omule, om bun să fii – 1997
Cine iubește și lasă – 1997
Doamne, multe trag – 1998
Dragoste, otravă dulce – 1999
Cântecul și dragostea – 2002
Viață, viață – 2003
Cântece de petrecere – Mai întoarce, Doamne, roata – 2004
Inimă – 2006
Cântece de petrecere, volumul 2, Așa trec zilele mele – 2006
De la suflet. Cântece de petrecere – 2009
 
Ion Iliescu i-a conferit în 2004 Ordinul Meritul Cultural în grad de Comandor, Categoria D – „Arta Spectacolului”, „în semn de apreciere a întregii activități și pentru dăruirea și talentul interpretativ pus în slujba artei scenice și a spectacolului”.
 
Pe primul soţ l-a cunoscut în Bucureşti, în troleul 84. 
 
S-a căsătorit cu el în 1975, la 20 de ani.
 
Din căsătoria lor, au rezultat 2 copii,  Ileana şi Mircea.
 
După divorţul de primul soţ, Maria s-a recăsătorit în 1991 cu impresarul Bebe Mihu.
 
Artista este bunica mândră a 4 nepoței.