19 Sep. 2017 14:14

Toortitzi au scăpat liberi în site-ul Libertatea!

Distribuie

Sunt turtiți, da. Chiar incredibil de turtiți. Din milioane de motive. Iar acum umblă liberi pe site-ul Libertatea și te provoacă să îi găsești pe toți și să îi pui la locul lor. Apoi să îi savurezi!

Am tot auzit de știri senzaționale, pe multe le-am scris chiar noi, dar chiar așa, să pierdem din știre litere și să găsim în schimb Toortitzi, nu am mai întâlnit. Așa că, ajută-ne să ne eliberăm știrea de invadatorii turtiți și să redăm cititorilor ce e al cititorilor.

Căutăm mereu cele mai bune subiecte. Încercăm să fim primii, să fim relevanți, să fim aproape de voi prin abordarea noastră, prin atitudine, prin consecvență. Iar acum ne confruntăm cu un ‘take over, adică o invazie simpatică, ce-i drept, de cerculețe crocante, cu sare sau susan, care ne invită să îi descoperim și să găsim răspunsul la întrebarea pe care ne-o punem mereu: de ce sunt Toortizii atât de turtiți? Ia parte la campania
Toortitzi, distrează-te, caută cu atenție și găsește toate motivele pentru care Toortitzii sunt așa de turtiți.
Hei, Toortizilor, se aude? Dați-ne site-ul înapoi! Repede, că altfel vă mâncăm!

I-ai găsit pe toți? Bravo!

 

Concursul nostru, a ajuns la final. Pe această cale dorim să le mulțumim tuturor participanților pentru implicarea și răbdarea de care au dat dovadă! 

Loading...
Comentarii