MENIU CAUTĂ
01 Iun. 2014 16:11

Joaca e şi pentru micuţii bolnavi! Fundaţia Ringier şi partenerii săi oferă jucării pentru spaţiile de recreere din spitale

Distribuie

Zeci de jocuri şi jucării noi şi incitante ne-au fost oferite cu generozitate de către D-TOYS, producătorul de jucării fiind impresionat de ceea ce facem prin campania umanitară Ajută copiii!', de poveştile triste ale copiilor care luptă pentru propria viaţă.
Jocul este esenţa copilăriei, iar partenerii noştri îşi doresc ca prin donaţia lor să îi ajute pe copii să se trăiască, atât cât se poate, bucuriile copilăriei, care înseamnă mai ales joacă. În plus, principiul după care se conduce DTOYS este acela că orice joc trebuie să contribuie la dezvoltarea copiilor.
De aceea, cele mai multe jucării, pe care le puteţi găsi în principalele super şi hypermarketuri, dar şi comandând online, pe site-ul www.jucarie.ro, sunt construite pentru a dezvolta logica şi creativitatea, pentru a educa şi ajuta copilul să-şi descopere aptitudinile.
Primul popas' din program a fost făcut la secţia de Onco-Pediatrie a Spitalului Marie Curie din Capitală. Aici, toţi copiii se confruntă cu un monstru' cumplit, cancerul. Dar jocurile şi jucăriile ce au umplut camera de joacă a secţiei i-au făcut să uite, pentru o vreme, de dureri, tratamente şi lacrimi şi să se bucure zgomotos la vederea darurilor primite. Fie şi preţ de o clipă, copilăria şi joaca au revenit pe chipurile acestor micuţi atât de încercaţi de soartă. Programul care a demarat vineri va continua şi în alte spitale, pe tot parcursul lunii iunie
 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Gestul fabulos făcut de handbaliste după înfrângerea cu Rusia
Loading...
Comentarii