08 Feb. 2018 16:11

FIFA suspectează doi fotbaliști ruși că au folosit substanţe interzise

Distribuie

FIFA suspectează doi fotbaliști ruși că au folosit substanţe interzise. Un nou scandal de dopaj este la un pas să zguduie lumea fotbalului! 

Federaţia Internaţională de Fotbal  a lansat investigaţii în cazul a doi fotbalişti ruşi, Ruslan Kambolov de la Rubin Kazan şi Ivan Kniazev, fost la Ural Ekaterinburg, bănuiţi că s-au dopat, informează lequipe.fr.

Viceprim-ministrul rus Vitali Mutko, însărcinat cu supravegherea activităţilor legate de organizarea Cupei Mondiale din această vară, a declarat că este la curent cu ancheta FIFA.

Kambolov, în vârstă de 28 de ani, a disputat două meciuri la naţională, în 2015 şi în iunie 2017. În vârstă de 25 de ani, Kniazev a jucat în echipa naţională under 21 a Rusiei.

Fără nicio legătură cu acest caz, preşedintele rus Vladimir Putin a declarat miercuri că se va întâlni în viitorul apropiat cu preşedintele Federaţiei Internaţionale de Fotbal (FIFA), Gianni Infantino, în staţiunea Soci de la Marea Neagră, informează agenţiile ruse de presă, citate de Reuters.

Rusia va găzdui în acest an Cupa Mondială de fotbal, competiţie care va avea loc între 14 iunie şi 15 iulie.


Citește și: VIDEO EXCLUSIV/Interviu fără perdea cu actrița porno Tera Patrick: „Compar meseria mea cu a unui atlet. Pentru bărbați e mai greu'

Loading...
Comentarii