MENIU CAUTĂ
08 Iul. 2018 15:40

Serghei Ignaşevici s-a retras din fotbal, după sfertul Rusia – Croația de la CM 2018

Distribuie

Serghei Ignaşevici s-a retras din fotbal, după sfertul Rusia - Croația de la CM 2018.

După o carieră de 20 de ani ca jucător profesionist şi 18 ani petrecuţi la echipa naţională a Rusiei, fundaşul central Serghei Ignaşevici, în vârstă de 38 de ani, şi-a anunţat retragerea sportivă după sfertul de finală al Cupei Mondiale 2018 pierdut în faţa Croaţiei (4-3 la loviturile de departajare).

Fundaşul rus a decis să se retragă sâmbătă seara, cu câteva zile înainte de a împlini 39 de ani, punând astfel capăt unei lungi cariere.

Serghei Ignaşevici, chemat la lot în ultimul moment

După ce hotărâse să se retragă de la echipa naţională după fiasco-ul de la Euro 2016, Ignaşevici, chemat la lot în ultimul minut pentru a-l înlocui pe Ruslan Kambolov, accidentat, a revenit asupra deciziei şi a disputat Cupa Mondială ca titular.

Cel mai titrat fundaş din istoria Rusiei, incluzând şi perioada sovietică (127 de selecţii), Ignaşevici a câştigat cinci titluri de campion al Rusiei şi o Cupă UEFA în 2005 sub culorile clubului TSKA Moscova, pentru care a jucat 14 sezoane.

Angajamentul său cu clubul s-a încheiat la 1 iulie, notează Agerpres.


ULTIMA FOTOGRAFIE. Viața, pasiunile și povestea lui Florin Rotaru, pilotul de 36 de ani care a murit ieri în accidentul din Bărăgan

Loading...
Comentarii