14 Sep. 2012 10:36

Elle Decoration anunţă prelungirea termenului de predare pentru concursul 3D – Dependent de Design

Distribuie

Respectand spiritul si valorile international ELLE Decoration, in România, publicatia organizeaza pentru al treilea an concursul 3D –Dependent De Design, singurul concurs de prestigiu care stimuleaza si premiaza designul de obiect.
Concursul se adreseaza tuturor persoanelor interesate de designul de obiect (designeri, arhitecti, artisti plastici sau scenografi).
“Numarul mare de proiecte primite din toata tara, peste 200 la fiecare editie, ne-a incurajat sa continuam”, spune Ileana Raducanu, redactor sef Elle Decoration. “Efervescenta cultural si entuziasmul creat in jurul acestei competitii este motorul care ne-a facut sa gasim an de an solutii pentru sustinerea acestor talente. Astfel, am reusit sa premiem in bani sau excursii-training la targurile de design interior de la Milano si Londra, tineri dependenti de design din toata tara.”
Initial, perioada de desfasurare a concursului a fost stabilita pentru perioada 1 iulie – 15 septembrie, timp in care participantii au fost asteptati sa se inscrie si sa trimita proiectele, in format electronic, prototip, sau proiect pe hartie, electronic la sediul redactiei Elle Decoration. Termenul limita de predare a proiectelor se prelungeste pana pe 28 septembrie 2012.
Dupa inchiderea concursului, juriul, format din specialisti in domeniu, se reuneste si voteaza cele mai valoroase proiecte. Pe 7 noiembrie va avea loc evenimentul de premiere, care va aduce alaturi, in ambianta showroom-ului
Audi de la Porsche Bucuresti Nord, concurentii, arhitecti consacrati, designeri, dar si celebritati pasionate de domeniul designului si modelele reprezentative ale producatorului auto de la Inglostadt.
Câstigatorii vor primi:
– PREMIUL I   – 2000 euro + articole de promovare in ELLE Decoration;
– PREMIUL II  – noul iPad Wi-Fi 32 GB, alb, oferit de www.clickshop.ro
– PREMIUL III – un Smartphone Samsung Galaxy S3 I9300 16GB, alb, oferit de www.clickshop.ro

Loading...
Comentarii