8 secrete din dormitorul celor mai fericite cupluri

22 ianuarie 2016 13:58

Sexul este un ingredient foarte important intr-o relatie. Poate pentru unii esential, pentru altii mai putin important, insa de fiecare data deloc de neglijat.

Iata cateva secrete din rutina cuplurilor vesnic indragostite:

Sunt constiente de propria sexualitate

Unul dintre cele mai importante elemente comune ale cuplurilor fericite este constientizarea atractiei sexuale pe care o exercita asupra partenerului. Pare ceva natural si logic, dar nu este chiar asa. Foarte multe femei subestimeaza atractia pe care partenerul o simte fata de ele, crezand ca barbatii sunt, in general, atrasi de orice femeie frumoasa.

Inteleg importanta lucrurilor simple

Crezi ca numai daca ii pregatesti iubitului cina pe corpul tau gol, varianta Samantha Jones, te asteapta o noapte fierbinte? Da, ar fi o idee, insa cuplurile fericite stiu ca nu este nevoie de un scenariu intreg pentru asta, un simplu telefon in timpul zilei in care sa ii spui ca iti lipseste este suficient.

Se focuseaza pe aspectele pozitive

Poate ca nu te excita apelativele cu care te rasfata in pat. Poate ca urechile nu sunt una din zonele tale erogene. Ideea este insa sa te focusezi pe ceea ce iti face placere si sa il incurajezi in acea directie. Este mult mai constructiv decat decat sa ii faci reprosuri.

Citește tot materialul aici

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro