VIDEO/ Irina Rimes suferă de dorul părinților. “Fac un efort și o dată pe lună ajung în Republica Moldova”

Browserul tau nu poate reda acest video.

Stabilită de vreo șase ani în România, Irina Rimes duce dorul rudelor sale, rămase în localitatea natală din Republica Moldova. Cântăreața, jurat-antrenor la emisiunea ”Vocea României” de la PRO TV, își face lunar timp pentru a-și vizita familia, în ciuda programului încărcat.

Irina Rimes s-a născut în raionul Florești din Republica Moldova și s-a mutat în România în urmă cu șase ani. După ce a dat lovitura în țara natală, bifând finala show-ului ”Fabrica de staruri”, artista a considerat că este timpul să facă pasul cel mare și să se mute la București. A lăsat în urmă locurile în care a crescut, trezindu-se într-un oraș mult mai mare și aglomerat, care inițial a speriat-o.

Tânăra din Moldova a fost însă conștientă că doar prin sacrificii poate ajunge acolo unde și-a propus. Și a reușit poate mai repede decât se aștepta.

”La mine drumul până acolo sus a durat doar doi ani, mult mai puțin decât la alții”, ne-a mărturisit ea.

«Sunt cei mai importanți oameni din viața mea»

Se spune că dorul se mai ostoiește cu timpul, dar Irina nu s-a obișnuit nici acum cu depărtarea de părinți, Valentina și Tudor Rimes, și de fratele ei mai mic, Vitali. Din acest motiv, își face timp lunar să-i viziteze.

”Fac un efort și o dată pe lună ajung în Moldova. Pentru că acasă e acasă, iar mama e mama. La fel, tata și fratele meu sunt cei mai importanți oameni din viața mea. Iar dacă lor nu le acord atenție, care sunt valorile mele?”, a mai spus artista pentru Libertatea.

Vrea să-i aducă în București

Irina și-a propus chiar să cumpere un apartament în București pentru rudele sale, pentru ca acestea să-i fie alături. Banii nu-i lipsesc, însă există un obstacol în împlinirea acestui vis al vedetei: celor dragi ei, mai ales fratelui său, le este greu să se rupă de origini…

CITEȘTE ȘI:

VIDEO/ Marina Almășan scrie cărți cu viteza… zborului de avion! Îi ia mai mult să strângă bani ca să le publice

Mai multe articole