Mergi direct la conținut »
FOTO | Actorul Rami Malek a căzut de pe scenă după ce a câștigat Oscarul. A fost nevoie de intervenția medicilor
Muzică și Filme Libertatea > Entertainment > Muzică și Filme > FOTO | Actorul Rami Malek a căzut de pe scenă după ce a câștigat Oscarul. A fost nevoie de intervenția medicilor

FOTO | Actorul Rami Malek a căzut de pe scenă după ce a câștigat Oscarul. A fost nevoie de intervenția medicilor

Rami Malek, câștigătorul Oscarului la categoria cel mai bun actor pentru interpretarea din filmul "Bohemian Rhapsody", s-a împiedicat și a căzut de pe scenă după încheierea ceremoniei.

De Andreea Radu,

Actorul, în vârstă de 37 de ani, a fost fotografiat după ce a căzut de pe scenă în zona destinată publicului, după ce ceremonia de decernare a premiilor Oscar se terminase, potrivit People.com.

Rami Malek a fost ajutat să se ridice de câteva persoane din public. Paramedicii au fost chemați pentru a-l consulta pe actorul care a fost mutat într-un loc mai retras pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

În ciuda căzăturii, Rami Malek nu a arătat niciun semn că ar fi rănit în timpul declarațiilor de presă pe care le-a dat după incident.

Rami Malek , marele favorit pentru „cel mai bun actor principal”, şi-a adjudecat Oscarul. Actorul a fost recompensat şi cu un Glob de Aur şi un premiu Bafta pentru interpretarea rolului legendei rock Freddie Mercury, în pelicula Bohemian Rhapsody.


PREMIILE OSCAR 2019 | Lista completă a câştigătorilor. „Bohemian Rhapsody”, cele mai multe premii: patru


 

Close
Închide
  Close