De Ana Hațeg,

Într-un articol publicat pe site-ul ediției chineze a celei mai cunoscute reviste de modă din lume, a fost publicată o fotografie cu Adina purtând o rochie albastră, creată de casa de modă Jasmine din China.

Prezența Adinei pe podium a fost punctul culminant al prezentării primei colecții de copii a creatorului chinez. ”Adina, o celebritate în România, a primit un buchet de flori proaspăt culese, și a încheiat defilarea în glorie”, a scris Vogue.

Reportajul despre familia frumoasă, dar foarte săracă din Glina, publicat de Libertatea, a atras atenția organizatorilor Romanian Fashion Philosophy, unul dintre puținele festivaluri de modă din România.

Romanian Fashion Philosophy are partener media revista Vogue și este singurul eveniment de acest tip din România transmis live de Fashion Channel. Cu alte cuvinte, când a defilat pe podiumul acestui festival, Adina a strălucit și în fața a milioane de telespectatori, de pe toate continentele.

Anul acesta, 30 de designeri au avut defilări în cele trei zile de Romanian Fashion Philosophy: Nausica, Mineli, Romanița Iovan, Dorin Negrău, Laura Olaru, Stephane Pelger, Mirela Diaconu, Monarh, Maria Simion, Jasmine, Ana Maria Cornea, Maigre, Duchesse.

Citeşte şi:

Directorul DSVSA Harghita: „Ursul avea leziuni interne grave, care ar fi condus în scurt timp la moartea sa”. Ce spune despre acțiunea serviciilor veterinare

Ce era Cotroceni înainte să devină locul râvnit de președinți | Despre duhurile și fricile care încă bântuie locul

Dosarul trebuie luat de la zero! Profilerul Poliţiei Române despre cazul băieţului de 11 ani, violat şi găsit mort, în 2004, pe câmpul de lângă Ciolpani: „Acolo nu este un singur autor!”

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”
GSP.RO

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”

Horoscop 22 ianuarie 2020. Gemenii caută răspunsuri la întrebările ce îi frământă
HOROSCOP

Horoscop 22 ianuarie 2020. Gemenii caută răspunsuri la întrebările ce îi frământă