Alex Velea, primele declarații despre sarcina Antoniei. “Trei e o cifră norocoasă“

Alex Velea, primele declarații despre sarcina Antoniei, după ce s-a spus că artista așteaptă cel de-al patrulea copil. Acesta a lămurit misterul rochiei care i-a jucat feste vedetei.

„Am fost în Shanghai. Ne-a invitat la un show de modă, l-am cunoscut pe Tommy Hilfiger. Iubita mea a luat un interviu, am fost la show, am făcut și câteva poze. Am fost nași, eu și iubita mea, pentru niște prieteni foarte buni. Nu, nu am lăsat-o pe Antonia încă o dată însărcinată. Dacă stau și eu altfel, ziceți că sunt obez. Rochia nu a avut un cordon ca să-i sublinieze talia de viepse. Avem destui copii, trei e o cifră norocoasă, să mai facă și alții. Nu este însărcinată iubita mea”,  a spus Velea la Antena 1.

Alex Velea a vorbit și despre prima zi la grădiniță a lui Akim. „Nu-mi venea să cred că a sosit și ziua în care Akim va merge la grădi. L-am luat de mânuță, nu în brațe, și am intrat cu el, am stat puțin și apoi ne-au poftit educatorii afară. Am stat puțin, a început să plângă.”, a spus Alex Velea, la „Acces Direct”.

Antonia și Alex Velea se umplu de bani împreună. Pentru concertele la care merg în doi, suma încasată este de mii de euro.

Citește și

Rockerul care l-a adus în România pe Dave Evans, primul solist al trupei AC/DC: ”La 7 ani cântam ca să primesc dulceaţă de gutui şi de cireşe negre”

Mai multe articole