MENIU CAUTĂ

Alexandra Bădoi e cea mai sexy cântăreaţă aterizată la «Meteo»

Distribuie

Puţini ştiu că la harta meteo de la Observatorul Antenei 1 face de serviciu o fată cu voce. Este vorba despre Alexandra Bădoi, o brunetă foarte sexy, care la 25 de ani se poate lăuda nu numai cu o carieră în televiziune, ci şi cu un trecut de fotomodel şi, cel mai probabil, un viitor în muzică. Are deja câteva hituri lansate şi fredonate nu doar în România, ci şi peste hotare, dar recunoaşte că mai are ceva de lucru până să atingă succesul visat. Poate şi pentru că genul abordat de ea, trance, e mai puţin comercial decât dance, pop şi rock. ”Muzica e pasiunea mea din copilărie. Armin Van Buuren e producătorul şi DJ-ul meu favorit, iar una din cele mai mari dorinţe ale mele este să avem o melodie împreună. Deocamdată, melodia mea, «Goodbye», a fost remixată de Van Buuren pe albumul său, iar publicul a vota-t-o ca fiind favorită în emisiunea lui de la radio. De curând, am lansat «Lumina», iar în 2015 vor apărea şi alte piese noi”, ne-a familiarizat Alexandra cu realizările sale.
Până ”să rupă” topurile, Alexandra speră să-şi ia avânt în televiziune şi să dea rubrica ”Meteo” pe o emisiune.
Şi-ar dori să prezinte un show muzical, unul de divertisment sau unul cu copii, pentru că experienţa de anul trecut, când a fost coprezentatoarea lui Dan Negru la «Next Star», i-a lăsat o amintire foarte plăcută.

De Sărbători, are concerte în două ţări din Asia

La capitolul frumuseţe, pe care o are din plin, bruneta spune că nu face mari eforturi. ”Mama natură” a fost generoasă, iar zestrea genetică o ajută să păstreze ce-a primit. Nici măcar dietă nu ţine, pentru că are un metabolism bun. Recunoaşte însă că Sărbătorile îi creează oareşce probleme: ”Nu mă pot abţine de la sarmale şi de la cozonac. Anul trecut, după ce am petrecut Revelionul în Ma­ra­mureş şi am mâncat de toate, m-am întors acasă cu 4 kilograme în plus! Am încercat să le dau jos prin exerciţii la sală şi înot”.
Anul acesta, Alexandra nu va merge însă în Maramureş, ci în Asia, aşa că are şanse să scape cu silueta ”nealterată”. Mai ales că va şi munci puţin în perioada Sărbătorilor. ”Voi avea un miniturneu, cu concerte în Malaysia şi Indonezia, mai exact în Kuala Lumpur, insula Borneo şi Jakarta”, ne-a dezvăluit ea.

Comentarii