Alina Chivulescu, declarații emoționante despre tatăl ei. “A fost cel mai bun om pe care l-am întâlnit pe lumea asta”

Îndrăgita actriță Alina Chivulescu face mărturisiri emoționante astăzi, la ”CulTOUR”. Aceasta vorbește despre cea mai importantă lecție pe care a învățat-o de la tatăl său, despre pasiunile pe care le are, dar și despre alte multe lucruri mai puțin știute de public. 

”Mi-ar plăcea foarte tare să-l mai întâlnesc pe tata”, spune Alina Chivulescu, în cadrul interviului emoționant pe care l-a oferit echipei ”CulTOUR” și pe care Happy Channel îl va difuza astăzi. Părintele său a reușit să-i ofere o lecție extrem de importantă. ”Tata a fost cel mai bun om pe care l-am întâlnit pe lumea asta. Sfaturi nu mi-a dat tata, dar am învățat de la el să fiu un om bun, iar asta sper să fi reușit cu copilul meu” , adaugă îndrăgita actriță, pe care telespectatorii o pot urmări în serialul ”Fructul oprit”.

Alina a fost Bella în La bloc’, apoi Manuela, soția primarului din Las Fierbinți’ – rol care a prins-o de minune și despre care a dat declarații savuroase în Libertatea. După o pauză de televeziune, Alina Chivulescu a revenit pe micul ecran cu rolul Norei, în O grămadă de caramele‘, la Happy Channel. Joacă alături de actori cu care a-mpărțit și în trecut platoul de filmare, ba chiar și cu un fost coleg de facultate cu care împarte, în prezent, scena de teatru! Frumoasa vedetă de 43 de ani, care este iubita regizorului Dan Chișu de vreun an și jumătate, ne-a vorbit despre rolul ei, despre colegi, dar și despre fiul care nu-i calcă pe urme și probabilitatea de a se căsători din nou.

Citește și

Secretele Colectiv: În timp ce marii arși au fost lăsați acasă, în primul avion a fost îmbarcat un ziarist fără răni grave, afectat doar pe mâini, cu recomandarea „continuarea tratamentului și kinetoterapie”!

Mai multe articole