Alina Vidican vs Valentina Pelinel. Ce ținute au purtat acestea la cununia civilă | FOTO

Alina Vidican vs Valentina Pelinel. Ce ținute au purtat acestea la cununia civilă | FOTO

Cristi Borcea se căsătorește astăzi, miercuri, 12 septembrie cu Valentina Pelinel, cea care îi va deveni cea de-a treia nevastă, dar și cea care îl va face din nou tătic, blonda fiind însărcinată cu gemeni.
La anterioara sa relație care s-a concretizat cu o căsătorie, cea cu fostul politician Cristian Boureanu, valentina Pelinel a arătat impecabil, alegând o rochie scurtă, care să-i pună în valoare silueta de model.
La cununia civilă cu Cristian Boureanu, Valentina Pelinel a purtat o ținută albă, în care a arătat foarte bine. Valentina Pelinel s-a căsătorit cu Cristian Boureanu în anul 2007 și a divorțat de acesta în anul 2014.

La rândul ei, Alina Vidican a ales o ținută foarte provocatoare la ultima sa cununie civilă, ea cu omul de afaceri Cristi Borcea. Ea a purtat o rochie de culoare aurie, scurtă, care i-a scos în evidență atuurile fizice cu care a fost înzestrată de Mama-Natură.
Cristi Borcea și Alina Vidican au divorțat la Constanța în anul 2016. Cei doi soți s-au prezentat la notar și au pus capăt mariajului început în 2011.


Citește și: VIDEO / Anda Adam a avut o copilărie… sălbatică: „Făceam varză salteaua părinților!”


Mai multe articole