Mergi direct la conținut »
Anamaria Ferentz vrea să pozeze goală la 50 de ani. “Nu pentru bani, ci doar să demonstrez că se poate”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Anamaria Ferentz vrea să pozeze goală la 50 de ani. “Nu pentru bani, ci doar să demonstrez că se poate”

Anamaria Ferentz vrea să pozeze goală la 50 de ani. “Nu pentru bani, ci doar să demonstrez că se poate”

Anamaria Ferentz . Până să ajungă la vârsta aceea - mai are opt ani -, a sărbătorit primul ei pictorial nud, cel din Playboy, cu o ședință foto sexy.

Artista care s-a lepătat în urmă cu opt ani de statutul de vedetă în România și a luat-o de la zero în Statele Unite ne trimite vești bune despre ea, direct de pe plaja californiană. De doi ani, ea s-a stabilit în Los Angeles!

Cântăreața a făcut furori în paginile revistei Playboy, iar acum, la 15 ani de la momentul respectiv, e mândră că e la fel de ispititoare. Are 42 de ani, dar arată, mai degrabă, de 30, în fotografiile “fierbinți”, făcute în costum de baie. În plus, e încrezătoare că va fi la fel de suplă și de sexy și peste 8 ani, așa că promite o nouă ședință foto când va împlini jumătate de secol. “Aș poza goală la 50 de ani, nu pentru bani, ci doar să demonstrez că se poate”, ne-a mărturisit vedeta.

Fosta solistă a trupei Demmo își construiește o nouă viață pe tărâm american, dar nu se desparte de petrecerile românilor. Totodată, ea ține concerte și în sălile de evenimente ale bisericilor ortodoxe.

În perioada în care a locuit la New York, Anamaria a lucrat ca agent imobiliar, iar acum este profesor suplinitor la o școală de arte din zona Los Angeles. Practic, are două joburi, ca să-și asigure nivelul de trai dorit.


Declaraţia unui motociclist din coloana lui Oprea: La 220 km/oră îmi dădea flash-uri să accelerez

Close
Închide
  Close