Andi Vasluianu, atacuri de panică din cauza unui rol. “Mi-a fost rușine să vorbesc despre asta”

Andi Vasluianu, atacuri de panică din cauza unui rol. Actorul vorbește pentru prima dată despre asta, în cadrul emisiunii „Dincolo de aparențe'.

Andi Vasluianu, atacuri de panică din cauza unui rol. Acesta recunoaște că a făcut greșeli care l-au afectat.  Este unul dintre cei mai apreciaţi tineri actori români, cu peste o sută de roluri la activ şi numeroase premii, dar recunoaşte că a făcut şi mici greşeli, care l-au costat destul de scump.

Andi Vasluianu, atacuri de panică din cauza unui rol, după ce s-a implicat mai mult decât trebuia

Am avut atacuri de panică după un personaj din Din viaţa insectelor', în regia lui Victor Ioan Frunză. Am avut vreo şase luni de panici, pentru că am făcut o greşeală, m-am băgat mai mult decât ar fi trebuit în sosul ăla!', îi va povesti Andi Florentinei. M-am cam luptat cu asta. Nu prea mai puteam să adorm de frică. A apărut dintr-o data un atac de panică şi nu am ştiut ce să fac. Mi-a fost ruşine mult timp să vorbesc despre asta!', va mai completa îndrăgitul actor.

Actorul dezvăluie secretul unei forme fizice de invidiat. Fac sahaja yoga de 20 de ani, de când aveam eu 19 ani. Tatăl meu practica sahaja yoga, aşa am ajuns acolo. Iniţial am fost destul de neîncrezător, dar am învăţat să meditez şi de atunci nu am renunţat niciodată. Rar sar o zi', mai spune Andi Vasluianu.

Mai multe articole