Andreea Marin a dezvăluit secretul optimismului ei. “Nu mai este timp de amânat“

Andreea Marin are 44 de ani și este într-o formă de invidiat. Vedeta a dezvăluit tuturor cum reușește să se mențină atât de optimistă și cum  a făcut față situațiilor complicate prin care a trecut.

„Am 44 de ani, așa că nu mai este timp de amânat. Vreau să mă simt bine în pielea mea acum, nu la anul. Tindem cu toții spre echilibru, iar atunci când ești echilibrat, știi cine ești, știi ce vrei de la viață, știi pe ce linie vrei să mergi și ești mult mai bine, și în relație cu tine și în relație cu ceilalți.  Fiica mea citea o carte aseară, „Puterea' se numește. Îmi povestea ultimul capitol și îmi zicea că i se pare foarte interesant că spun aici că e foarte important în viață să rămâi copil.  Sunt mult persoane de vârsta mea, care sunt mult mai împovărate de dramele lor, și eu le am pe ale mele, drame pe care le-am trăit de-a lungul timpului, dar mi-am păstrat crâmpeiul ăsta de copilărie, în suflet' a spus Andreea Marin, la Antena 1.

Citește și

Presa britanică: Principalul suspect în cazul uciderii lui Tudor Simionov a fugit din Marea Britanie și a ajuns în Iordania!

Mai multe articole