Mergi direct la conținut »
Angela Similea a renunțat la conacul de la Belciugatele. Le-a cedat partea ei fiicelor vitrege! Ce-a primit la schimb
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Angela Similea a renunțat la conacul de la Belciugatele. Le-a cedat partea ei fiicelor vitrege! Ce-a primit la schimb

Angela Similea a renunțat la conacul de la Belciugatele. Le-a cedat partea ei fiicelor vitrege! Ce-a primit la schimb

După ce s-a chinuit ani buni să vândă moștia de la Belciugatele, Angela Similea a decis să se scuture de această responsabilitate și s-o lase pe mâna fiicelor din prima căsătorie a lui Victor Surdu. Nu fără a avea de câștigat însă.

De Ana Maria Păsat,

Cum stă mai mult peste hotare, doamna muzicii ușoare românești le-a încredințat moșia celor două fiice pe care Victor Surdu le-a avut din prima căsătorie, fără a avea vreo pretenție financiară. În schimb, acestea o sprijină în procesul pe care artista îl are cu Gabriel Surdu, fratele lui Victor Surdu, privind moștenirea lăsată de mama celor doi: un teren de 7.000 mp și o casă de 104 mp în satul Vișani, comuna Bârnova, județul Iași.

Gabriel Surdu vrea să ridice acolo un cartier de case. Dar pentru asta are nevoie de acceptul moștenitorilor din partea lui Victor, fratele decedat, deci și de acordul fiicelor acestuia, Monica Ștefania și Afrodita Victorița, și de cel al Angelei Similea, ultima soție a lui Surdu.

Cele trei au pierdut în primă fază procesul. Însă cântăreața a făcut apel.

Nu mai are nici o proprietate în Capitală

Din cauza datoriilor acumulate de fostul soț în timpul căsniciei, Angela Similea a pierdut apartamentul pe care-l avea în București, cu care girase la bănci. În schimb, a reușit să salveze moșia de la Belciugatele tocmai pentru că în acte au fost trecute ca proprietare cele două fiice ale lui Surdu.

În prezent, Angela Similea nu mai are nici o proprietate în Capitală. Atunci când vine în București, stă în vila unei prietene.

Close
Închide
  Close