Angelina Jolie și-a dus copiii să vadă filmul The Nun, care a fost turnat în România

Angelina Jolie și-a dus copiii să vadă filmul The Nun, care a fost turnat în România. Este vorba despre  „The Nun – Călugăriţa: Misterul de la mănăstire”. Abia lansat, filmul stârneşte controverse în lumea întreagă. Iar la premiera din Los Angeles au fost şi apariţii surpriză. Angelina Jolie a stârnit valuri când şi-a dus copiii să vadă scenele înfricoşătoare.

Angelina Jolie şi-a făcut apariţia la premieră alături de patru dintre copiii săi: Shiloh în vârstă de 12ani, Zahara de 13 ani şi gemenii Vivienne şi Knox de numai 10 ani. Imediat pe internet au apărut voci care critică decizia actriţei de a duce minorii la un astfel de film, potrivit Observator.tv.

Povestea începe cu o tânără călugăriță care se sinucide în condiții ciudate. Vaticanul decide să cerceteze ce s-a întâmplat, iar investigaţia scoate la iveală că în mănăstirea din România există o forță malefică.

Şase actriţe de la noi joacă în „The Nun: Călugăriţa de la Mănăstire”. Filmul a fost filmat în întregime în ţara noastră, la Castelul Corvinilor din Hunedoara, La Palatul Mogoşoaia şi în interiorul Casei Poporului. Iar cel mai aşteptat film horror al anului naşte controverse în toată lumea.â

Citește și

Dezvăluiri incredibile despre vizita soților Ceaușescu la Londra. Regina s-a pitit într-un tufiș pentru a scăpa de ei

Mai multe articole