Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Anna Kendrick şi Blake Lively fac spectacol în „O Simplă Favoare”

Anna Kendrick şi Blake Lively fac spectacol în „O Simplă Favoare”

Filmul  „O simplă favoare” se va difuza marți seara, cu începere de la ora 19:30, în avanpremieră, în cadrul evenimentului „Ladies Night”, ocazie perfectă pentru toate doamnele de a serba cu eleganţă prietenia.

Cu Anna Kendrick şi Blake Lively în rolurile principale, acţiunea dezvăluie o serie de enigme uluitoare şi urmăreşte să demoleze perfecţiunea afişată de cea mai râvnită şi invidiată femeie dintr-un mic oraş american.

O poveste relatată cu feminitate şi rafinament, thriller-ul se concentrează în jurul lui Stephanie (Anna Kendrick), o mamică pasionată de vlogging şi gătit care caută să descopere adevărul din spatele dispariţiei subite a prietenei sale (Blake Lively). Investigaţia curioasei tinere va readuce în prezent şi dezvălui secrete întunecate care vor schimba destinele ambelor femei. Un thriller uluitor, uşor condimentat cu umor şi ironie, „O simplă favoare” va fi o revelaţie pe marele ecran, dozând perfect iubirea şi loialitatea cu răzbunarea şi crima. Avanpremiera specială de marţi, 11 septembrie, ora 19:30, va avea loc în mai multe locații din țară.

Citește și

VIDEO / Prima zi de școală. La 10 kilometri de centrul Capitalei, o fată studioasă învață la lanternă!