De Madalina Ciodaru Burada,

Anna a publicat o fotografie incendiară cu ea, dintr-o vacanţă petrecută de curând, într-o destinaţie exotică. Artista poartă un costum de baie minuscul care îi pune în valoare formele trupului ei perfect, iar dmiratorii i-au putut admira bustul generos, dar şi posteriorul lucrat la sala de fitness. „Mă grăbesc înapoi la mal ca să nu mă prindă refluxul”, a scria Anna Lesko lângă fotografia care a încins spiritele pe pagina sa de Facebook.

Cine este Anna Lesko?

Anna Lesko s-a născut la 10 ianuarie 1979 în Chișinău. Este o cântăreață, pictoriță, textieră de origine etnică ucraineană din Republica Moldova, stabilită în România. La vârsta de șaptesprezece ani ea a efectuat o vizită în România, unde a hotărât ulterior să se stabilească.
În anul 2000, artista a decis să se concentreze asupra unei cariere muzicale, cântând timp de aproximativ un an în compania formației muzicale Direcția 5. În 2002 a apărut și primul material discografic de studio al artistei, Flăcări, ce conține și primul șlagăr al solistei – „Ard în flăcări” – care a rămas până astăzi unul dintre cele mai cunoscute cântece ale sale.
La scurt timp a fost lansat un al doilea album, Inseparabili, care a devenit un succes comercial, solista fiind recompensată și cu un disc de aur pentru vânzările înregistrate. Următoarele două discuri lansate – Pentru tine și Ispita – au marcat o schimbare a stilului muzical abordat de interpretă și au reprezentat o consolidare a carierei lui Lesko, lucru materializat prin șlagăre precum „Nu mai am timp”, „Lasă-mă să cred” sau „Anicyka Maya”.
În anul 2010, artista și-a lansat cel de-al cincilea material discografic, intitulat Jocul seducției, pentru care solista a lucrat cu o serie de compozitori diferiți, el fiind precedat de două extrase pe single, „Balalaika” și „In My Bedroom”.
În paralel cu activitatea de muziciană, Lesko a făcut o pasiune pentru pictură, fiind consiliată în această artă de personalități notabile, precum Sabin Bălașa și Mircea Novac, primul felicitând-o totodată pe interpretă pentru talentul său. O serie de creații ale sale au fost expuse în Muzeul Național de Artă al României. De asemenea, concomitent cu proiectele sale artistice, Lesko s-a implicat și în campania umanitară 1001 România sau a fost distribuită într-o serie de spoturi televizate pentru diferite produse.

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil
GSP.RO

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil

Horoscop 25 februarie 2020. Taurii au probleme de comunicare
HOROSCOP

Horoscop 25 februarie 2020. Taurii au probleme de comunicare