FOTO&VIDEO/ Ariana Grande, pipăită de un pastor la înmormântarea Arethei Franklin. Și Bill Clinton a fost cu ochii pe cântăreață

Cântăreața Ariana Grande a fost pipăită de un pastor la înmormântarea regretatei artiste Aretha Franklin, un gest susrins de fotoreporterii aflați la fața locului. Și fostul președinte american Bill Clinton a fost cu ochii pe ea

Ariana Grande a participat la înmormântarea celebrei artiste Aretha Franklin, care a încetat din viață la vârsta de 76 de ani. Ceremonia a durat aproape nouă ore și a fost organizată într-o biserică din Detroit.

Ariana Grande i-a adus un omagiu celei considerate regina muzicii soul. la un moment dat, Ariana Grande s-a aflat pe podium, alături de pastorul Cherles H. Ellis III, care a făcut un gest indecent față de artistă.

Într-o filmare de la eveniment se observă cum pastorul o atinge pe sân pe Ariana Grande. Artista s-a străduit să se îndepărteze de pastor, păstrându-și însă zâmbetul pe buze.

Gestul pastorului i-a dezgustat pe internauți. Aceștia au ironizat momentul în care acesta îi spune cântăreței: „Haide să îți dau tot respectul care ți se cuvine”.

La înmormântarea Arethei Franklinn a fost prezent și fostul președinte american Bill Clinton, care a urmărit-o și el cu mult interes pe Ariana Grande, în timpul recitalului.

<iframe width=”640″ height=”330″ src=”https://www.youtube.com/embed/4js91h9B60A” frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen></iframe>

FOTO: Capturi Youtube, Hepta


Citește și: Libertatea încurajează diferențele de opinie: un alt ziarist de la GSP critică inițiativa VIVA!. „Pe când pamperşii?”


Mai multe articole