MENIU CAUTĂ
29 Iul. 2014 14:59 , de Alina Serea

Bianca DRĂGUŞANU, DETALII despre ACCIDENTUL suferit: „NU se MAI OPREA SÂNGERAREA. Am URLAT 25 de minute!” IMAGINI ŞOCANTE

Distribuie

Bianca Drăguşanu a povestit momentele prin care a trecut. Vedeta tv a recunsocut că s-a panicat în momentul în care a observat că nu i se mai opreşte sângerarea.
„M-am apucat să fac curăţenie şi am aruncat nişte umeraşe metalice în mijlocul camerei, urmând ca ulterior, după ce mai făceam ce aveam de făcut, să le pun în şifonier. Nu am mai fost atentă la ele şi la un moment dat, m-am împiedicat de unul şi am călcat pe altul. Totul a durat câteva secunde. Când am ridicat piciorul, cel pe care călcasem mi-a sfâşiat carnea. Eram singură şi când am văzut cât de mult sânge îm curge şi că pur şi simplu se revărsau bucăţi de carne, am intrat în panică şi am început să urlu. Speram să ma audă cineva. L-am sunat pe Victor, mi-a răspuns, dar în drum spre mine l-am mai sunat de 20 de ori. Am urlat vreo 25 de minute”, a povestit Bianca în cadrul emisiunii Acces Direct.
Acum după ce a trecut peste ce era mai greu, Bianca nu ezită să glumească pe tema accidentelor ei.
„Nu mă descurc cu picioarele. Nicăieri. Şi asta pentru că eu sunt peşti şi peştii nu au picioare, au coadă. Mereu am probleme. Ba la dans, ba la muncă peste tot. Sunt un fel de sirenă”, a explicat Bianca.
 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 18 februarie 2019
Comentarii