MENIU CAUTĂ
, de Daniel Măgureanu

CABRAL SEXOLOGUL. Învaţaturile vedetei despre TAINELE ORGASMULUI LA FEMEI sunt BEST SELLER. DETALII HOT+18

Distribuie

„După ce mai mulţi cititori au adus în discuţie faptul că Daca mimezi orgasmul esti tuta!, primesc foarte multe atenţionări legate de faptul că din ce în ce mai multe femei au ajuns să mimeze… lipsa orgasmului! Adică se bucură de momentele plăcute petrecute alături de iubiţii, soţii sau amanţii lor, dar când vine momentul culminant fac tot ce le stă în putinţă pentru a masca bucuria şi joaca nonşalant roluri de plictisite sau dezamăgite.”, îşi începe Cabral expunerea faptelor.
„Din câte am înţeles miza acestui joc murdar este comportamentul de după, când femeia profită de faptul că partenerul ei nu ştie ce bucurie i-a provocat ei şi se lasă tăvălit şi batjocorit, aruncându-i-se în faţă, citez: inutilule, plictisitorule, neiscusitule, degeabaule! În condiţiile de faţă Liga Bărbaţilor Ce Militează Pentru un Sex Corect caută variante pentru a stopa acest flagel.”, continuă vedeta Acasă TV pe blogul său.
„În acelaşi context dau şi eu un sfat:
– în timpul luptei corp-la-corp cu iubita voastră… soţie, iubită, amantă, urmăriţi-o cu atenţie. Staţi pe ea cu ochii ca pe butelie;
– sunt de urmărit mai ales respiraţia, mişcările pleoapelor şi ochilor, mişcările buzelor şi sunetele exprimate de dânsele;
– atenţie şi la piele, ar putea apărea ceea ce în limbaj de specialitate se numeşte Pielea de Găină (a nu se confunda cu alte situaţii, cum ar fi Pielea de Găină Artistică, ce se întâlneşte în fuga după talente).
Dacă observaţi că ea gâfâie accelerat, dă ochii pe bulgari (adică închide ochii), e cuprinsă de nişte fiori din ăştia nebuni, îşi muşcă buzele în timp ce îşi reprimă un vaiet din asta sonor… opriţi-vă imediat, ridicaţi-vă mândri din pat şi spuneţi:
– Doamnă, sunt cetăţean european şi-mi cunosc drepturile! Vă somez să-mi recunoaşteţi meritele şi să declaraţi oficial orgasmul prin care tocmai v-am trecut!”, încheie Cabral sesiunea de sfaturi dedicate orgasmului.
Citeşte şi: DECLARAŢIA SERII: „Lucian Bute este prea soft”. Uite ce vedeta L-A CONFRUNTAT în ring pe CAMPION şi a ajuns la aceasta CONCLUZIE |FOTO MARIAJ CU NABADAI! Afla DETALII despre posibila DESPARŢIRE dintre CABRAL şi ANDREEA IBACKA!  
 

Comentarii