MENIU CAUTĂ
, de Magdalena Duru

Carmen Șerban are CANCER la SÂN. Vezi ce spune despre BOALA care i-a dat viața peste cap!

Distribuie

Invitată marți, în emisiunea „Happy Hour” de la Pro Tv, Carmen Șerban a vorbit deschis despre problemele de sănătate pe care le are și a dezvăluit că a fost diagnosticată cu o formă ușoară de cancer la sân.
„Medicii mi-au găsit acum câteva luni bune un cancer la sân, nu e grav, e benign și a fost depistat la timp. Un singur an nu am făcut control și m-a costat. În decembrie o să mai fac niște investigații și sper să se fi tras între timp. E un cancer pe o distanță foarte mică, de 5 milimetri. Importat este că e benign și poți să trăiești cu el o viață, daca îl ții sub control. Tind să cred că boala asta s-a depozitat pe sânii mei din cauza unor materii energetice negative, supărări, vrăji… .
Mi-a fost foarte greu să aflu că o astfel de boală a poposit în trupul meu. Plângeam non-stop. Acum mi-am revenit. Merg la un psihoterapeut, merg la preoți, mă rog foarte mult. Țin posturi, merg la dezlegări, mă spovedesc, mă împărtășesc, peste câteva zile merg la Ierusalim unde o să mă simt ca un copil într-un magazin cu jucării. Am grijă de sufletul meu, fac curățenia de care are nevoie sufletul… „, a spus Carmen Șerban.

„Sunt sigură că mi s-au făcut vrăji”

Cântăreața a spus că, deși este credincioasă, crede în farmece și este convinsă că i s-au făcut vrăji.
„Oamenii de invidie fac multe. Sunt mulți care cred că dacă nu aș mai fi eu ar avea mai mult loc, ar avea mai mult de cântat. Sunt și femei care au fost geloase pe mine, bărbați, dar niciodată pe acest pământ Diavolul nu va fi mai puternic decât Dumnezeu. Sunt convinsă că până la primăvară nu o să mai am nimic! Fac un tratament cu ceaiuri și pastile naturale, mă rog și sigur o să fiu bine”, a spus Carmen Șerban.
Carmen Șerban, în vârstă de 40 de ani, este o cântăreață de muzică de petrecere și etno.
 

Citește mai multe despre Carmen Șerban și Cancer pe Libertatea.

Comentarii