Cât de mare i-a crescut burtica de gravidă Gabrielei Cristea

Cât de mare i-a crescut burtica de gravidă Gabrielei Cristea

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea se află în cea de-a șasea lună de sarcină.

De când s-a aflat că este însărcinată cu cel de-al doilea copil, Gabriela Cristea a preferat să se afișeze în fața telespectatorilor în haine lărguțe, care să nu-i scoată în evidență burtica.

De data aceasta, o fotografie postată pe pagina de Facebook a emisiunii pe care vedeta o prezintă la Antena Stars – „Te iubesc de nu te vezi”, o înfățișează pe Gabriela Cristea într-o bluză strânsă pe trup.

Deși vedeta stă așezată pe un fotoliu, bluza îi lasă la vedere burtica de gravidă, care crește pe zi ce trece, vedeta aflându-se în cea de-a șasea lună de sarcină.

Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda, împreună cu care are o fetiță, Victoria. Vedeta și partenerul ei de viață urmează să devină din nou părinți de fetiță în primăvara anului viitor. Prezentatoarea de televiziune a mai fost căsătorită cu omul de afaceri Marcel Toader, de care a divorțat cu mare scandal.

Citește și: Lupii din filmul oficial de prezentare a României sunt de fapt din Norvegia! Pe site-ul sursă, imaginile costă între 50 și 169 de euro

Mai multe articole