Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cât plătește Andreea Marin pentru școala fiicei ei. Dă mii de euro pe an

Cât plătește Andreea Marin pentru școala fiicei ei. Dă mii de euro pe an

Și fiica vedetei de televiziune Andreea Marin a început școala. Fosta prezentatoare scoate mii de euro din buzunar pentru educația Violetei.

De Dana Aramă,

Vedeta de televiziune Andreea Marin are o fiică, Violeta, care trece în clasa a VI-a. Fosta zână a surprizelor este foarte preocupată de educația primită de fiica ei, astfel că investește bani grei în școala acesteia.

Potrivit libertateapentrufemei.ro, fiica Andreei Marin studiază la International School of Bucharest, cu predare în limba engleză. Aici taxa este de 7.000 de euro pe an.

La școala respectivă, Violeta este colegă cu  fiica lui Virgil Ianțu, dar și cu fiica Ralucăi Moianu.

Anul școlar începe luni, 10 septembrie 2018, şi se va termina vineri, 14 iunie 2019, având o durată de 34 de săptămâni. În prima zi de școală, elevii și părinții trăiesc emoții puternice.

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România. Emisiunea Surprize, surprize, pe care a moderat-o ani de zile la Televiziunea Națională s-a bucurat de un imens succes la public. În plan personal, Andreea Marin formează un cuplu, în prezent, cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia. Andreea Marin este mama unei fete, Violeta, din căsnicia pe care a avut-o cu celebrul artist Ștefan Bănică Junior.


Citește și: Politicieni corijenți! Sunt premieri, miniștri, parlamentari, dar ar trebui să se întoarcă pe băncile școlii