Mergi direct la conținut »
Cât primește Bogdan Stanoevici pentru rolul din „Sacrificiul”? „Nu ne luăm case din așa ceva, dar e un salariu corect”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cât primește Bogdan Stanoevici pentru rolul din „Sacrificiul”? „Nu ne luăm case din așa ceva, dar e un salariu corect”

Cât primește Bogdan Stanoevici pentru rolul din „Sacrificiul”? „Nu ne luăm case din așa ceva, dar e un salariu corect”

După rolul din „Fructul oprit”, Bogdan Stanoevici merge din nou pe mâna producătoarei Ruxandrei Ion și se regăsește în distribuția noului serial care va începe din toamnă la Antena 1, „Sacrificiul”. Actorul a fost atras de rol și se declară mulțumit și de remunerația primită.

De Andreea Romaniuc Archip,

„Eram un Monte Cristo contemporan în «Fructul oprit», iar acum, în «Sacrificiul», joc un procuror care nu acceptă compromisuri, e bugetar, cu salariu onest. E altceva. Cu siguranță, serialul va deveni un fenomen și va cuceri publicul din România”, ne-a spus entuziasmat actorul.

Nu e un secret că actorii vânează proiectele de televiziune atât pentru expunere și un plus de popularitate, cât și pentru că remunerațiile sunt mult mai atractive decât onorariile din teatre. Așadar, era firesc să-l întrebăm: l-a atras și din punct de vedere financiar acest proiect? „Nu, pentru că nu știam cu cât voi fi plătit”, a precizat el.

Însă e clar să salariul nu e mic! „Plata e corectă. Să nu exagerăm, nu ne luăm case din așa ceva sau nu știu ce mașini, dar e un salariu corect contractual, pe o muncă cinstită. Munca de actor e o muncă pe care nu poate să o facă oricine, așa cum nici medic nu poate să fie oricine”, ne-a explicat Stanoevici.

Close
Închide
  Close