Cătălin Botezatu spune exact cum e Bianca Drăgușanu. „Puncta la nivel de miliardari, și știu eu ce vorbesc”

Cătălin Botezatu spune exact cum e Bianca Drăgușanu. "Puncta la nivel de miliardari, și știu eu ce vorbesc"

Creatorul de modă Cătălin Botezatu a spus foarte clar cum este Bianca Drăgușanu ca femeie. El a afirmat că fosta lui iubită nu poate fi „închisă într-o cușcă”.

Designerul a făcut declarații despre Bianca Drăgușanu într-un interviu pentru wowbiz.ro. Printre altele, Cătălin Botezatu a făcut referire și la relația pe care fosta lui iubită a avut-o cu Tristan Tate, dar a și afirmat că Bianca Drăgușanu nu este deloc o persoană materialistă.
„Este ca o felină pe care nu poți să o închizi într-o cușcă. Ea trebuie să trăiască în habitatul său, să fie admirată, dorită, curtată… Dacă nu se simte așa, nu mai e Bianca.
Eu cred că l-a ales pe Tate la un moment dat pentru că a găsit acel ceva pe care nu l-a găsit la alți bărbați. Fiecare partener are altceva de oferit…

Să vă spun ceva… Drăgușanu nu este materialistă, cum spun toți. Vă zic clar, dacă era materialistă, puncta la nivel de miliardari, și știu eu ce vorbesc”, a declarat Cătălin Botezatu.

Bianca Drăgușanu a apărut pentru prima oară la TV în urmă cu ani, la emisiunea Din Dragoste, pe care o prezenta Mircea Radu. A devenit cunoscută în lumea mondenă după ce s-a aflat de relația sa cu designerul Cătălin Botezatu. Ulterior, a avut o relație cu fostul fotbalist Adrian Cristea. Bianca Drăgușanu a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp, cu Victor Slav. După ce și-au reînnodat relația, din povestea lor de dragoste a rezultat o fetiță, Sofia Natalia. Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au despărțit din nou anul acesta. După separare, vedeta de televiziune s-a cuplat cu un tânăr plin de bani, Tristan Tate.


Citește și: GALERIE FOTO/ Paradoxul Vaslui. Cel mai bogat cămin de stat pentru bătrâni se află în cel mai sărac județ. Sunt condiții ca-n Germania!


Mai multe articole