Ce a îndurat Raluca Bădulescu pentru a-și achiziționa un articol vestimentar

Fiecare apariție publică a Ralucăi Bădulescu, unul dintre jurații emisiunii ”Bravo, ai stil!”, nu poate trece neobservată, vedeta obișnuindu-și fanii cu un stil vestimentar extravagant, ce a consacrat-o de-a lungul anilor, în showbiz-ul autohton.

Un fashion icon pentru tinerele generații, Raluca Bădulescu a povestit, în exclusivitate, ca dragostea ei pentru modă a împins-o la lucruri inimaginabile.

Vedeta a mărturisit ca, în urmă cu câțiva ani, în timp ce se afla la Londra, pentru a-și achiziționa un articol vestimentar dupa care tânjea, a ”strâns cureaua”, economisind banii până la limita subzistenței. Sacrificiul suprem pe care l-a facut la acea vreme, pentru o piesă mult dorită, a meritat tot chinul, după cum povestește vedeta.

„Acum câțiva ani am fost la Londra, pentru vreo 3 zile. Mi-am dat toți banii pentru a-mi cumpăra o jacheta de piele foarte scumpa; așa că până la revenirea în țară, am mâncat un burger pe zi și am băut apă de la robinet, de la hotel. Mi-am pastrat doar banii pentru taxi, ca sa ajung la aeroport. Și acum am jacheta aceea de piele, mov… M-am bucurat când am urcat în avion și am primit de mâncare. Și mă uitam la persoana de langa mine, din avion, si era asa, un pic <scarnav> la mâncare și nu prea mânca. Aș fi vrut să îi cer mâncarea. Dar cine s-a intors acasa cu jacheta aceea și cine a suferit pentru ea? Eu, normal.  Sunt în stare să nu mănânc pentru a-mi cumpăra ceva care îmi place”, a povestit Raluca Bădulescu.

Citește și

Afaceristul iranian care a vrut să vândă dosarul tezaurului, despre România și autoritățile românești: ”Atât spun: țară de c…t! Sunt incorecți la nivel de sus”

Mai multe articole