Ce ar face Daniela Crudu cu 100.000 de euro. Bruneta și-ar oferi un răsfăț pe cinste!

Daniela Crudu și alți colegi ai săi din echipa de la „Ultimul Trib' au dezvăluit ce ar face dacă ar câștiga marele premiu de 100.000 de euro. Bruneta a mărturisit că se gândește la un adevărat răsfăț, în cazul în care ar pune mâna pe marele premiu.

Premiul în valoare de 100.000 de euro le pune la treabă imaginația concurenților din „Ultimul Trib', ce va avea premiera joi, 13 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1.

„Aș avea ce să fac cu premiul la mine acasă, în Maramureș…', se gândește Sorin Brotnei. „Sunt aproape gata cu construcția celor două case tradiționale, vreau să fac și o șură și o cramă. Probabil că aș dezvolta tot acolo ceva, pentru că acolo mi-e sufletul și aș investi probabil în niște meșteșuguri pe cale de dispariție, pe care eu le apreciez și îmi place să mă implic în ele. Mă ajută și faptul că eu am făcut arte plastice și îmi place lucrul cu lemnul', a mai spus Brotnei.

Daniela Crudu, colega sa de trib, se gândește la un răsfăț demn de măsura eforturile sale de a rezista în jungla din Madagascar. „Mi-aș schimba mașina în primul rând și mi-aș reînnoi colecția de genți, apoi mi-aș duce prietenele în vacanță la Ibiza!', a spus Daniela.

Pentru Ionuț Iftimoaie, marele premiu este trofeul, după cum explică el.

„Mentalitatea de sportiv mă face să mă gândesc că intru într-o competiție cu gândul că voi câștiga. Când am plecat, prietenii mi-au zis să mă întorc acasă cu marele premiu, dar eu mă gândesc mai degrabă la trofeu! Aș fi ipocrit să spun că nu mă gândesc și la partea financiară, atunci când ai patru copii acasă, e greu să nu te gândești, iar nevoi avem cu toții, unele mai reale, altele inventate. M-am gândit însă după o muncă atât de intensă, de probe atât de dure cu uzură fizică și psihică, cel mai corect ar fi ca cei trei finaliști să împartă marele premiu!', a spus campionul Ionuț Iftimoaie.

„Utimul Trib', filmat în Madagascar, va avea premiera pe data de 13 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, când telespectatorii pot afla cum se vor descurca 'Lemurii', 'Crocodilii' și 'Camelonii' în însula africană.

Citește și

Patru persoane au fost ținute ostatice într-un apartament din Chișinău. Poliția l-a împușcat mortal pe agresor!

Mai multe articole