Mergi direct la conținut »
Ce băiat mare are Jojo. Achim a împlinit 7 ani
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce băiat mare are Jojo. Achim a împlinit 7 ani

Ce băiat mare are Jojo. Achim a împlinit 7 ani

Băiețelul lui Jojo, Achim, împlinește 7 ani. Actrița a făcut o declarație înduioșătoare de ziua de naștere a fiului ei.

De Dana Aramă,

Duminică, 10 iunie, Jojo, pe numele ei real Cătălina Grama, îl aniversează pe fiul ei cel mare, Achim, pe care îl are din mariajul cu Ionuț Grama. Vedeta a divorțat de Ionuț Grama în urmă cu șase ani.  Băiatul lor împlinește șapte ani.

De ziua de naștere a lui Achim, care s-a transgformat într-u puști foarte simpatic, Jojo a transmis un mesaj plin de emoție.

„La mulți ani zâmbetul meu frumos! Tu m-ai făcut mămică pentru prima oară, m-ai ajutat să evoluez și să înțeleg mai bine ce înseamnă viața.

 Și toate astea numai în 7 ani care au fost cei mai buni de până acum din momentul în care ai venit pe lume. Fiecare clipă petrecută cu tine e un moment în care Dumnezeu îmi zâmbește.

Să fii sănătos, fericit, împlinit și să îți păstrezi mereu zâmbetul luminos! #AchimGrama #bdayboy #7ani”, a spus Jojo.

„La mulți ani, finuțul meu scump și drag și iubit, te iubiiiiiiiiim ❤️”, i-a urat cântăreața Monica Anghel lui Achim, pe care l-a botazat.

 

În prezent, Jojo are o relație cu actorul Paul Ipate, împreună cu care are o fiică, Zora.


Citește și: CAMERA ASCUNSĂ/Pregătiri în ”fieful” lui Liviu Dragnea pentru mitingul împotriva abuzurilor. Primar: ”În strofele imnului ne regăsim şi ăia care suntem ascultaţi, şi ăia care ascultă”


 

 
 
Close
Close
Închide