De Dana Aramă, Duminică, 10 iunie 2018, 11:40

Duminică, 10 iunie, Jojo, pe numele ei real Cătălina Grama, îl aniversează pe fiul ei cel mare, Achim, pe care îl are din mariajul cu Ionuț Grama. Vedeta a divorțat de Ionuț Grama în urmă cu șase ani.  Băiatul lor împlinește șapte ani.

De ziua de naștere a lui Achim, care s-a transgformat într-u puști foarte simpatic, Jojo a transmis un mesaj plin de emoție.

„La mulți ani zâmbetul meu frumos! Tu m-ai făcut mămică pentru prima oară, m-ai ajutat să evoluez și să înțeleg mai bine ce înseamnă viața.

 Și toate astea numai în 7 ani care au fost cei mai buni de până acum din momentul în care ai venit pe lume. Fiecare clipă petrecută cu tine e un moment în care Dumnezeu îmi zâmbește.

Să fii sănătos, fericit, împlinit și să îți păstrezi mereu zâmbetul luminos! #AchimGrama #bdayboy #7ani”, a spus Jojo.

„La mulți ani, finuțul meu scump și drag și iubit, te iubiiiiiiiiim ❤️”, i-a urat cântăreața Monica Anghel lui Achim, pe care l-a botazat.

 

În prezent, Jojo are o relație cu actorul Paul Ipate, împreună cu care are o fiică, Zora.


Citește și: CAMERA ASCUNSĂ/Pregătiri în ”fieful” lui Liviu Dragnea pentru mitingul împotriva abuzurilor. Primar: ”În strofele imnului ne regăsim şi ăia care suntem ascultaţi, şi ăia care ascultă”