Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce sentimente o încearcă pe Andreea Marin la revenirea din vacanță. "Atunci mâna tatei mă ghida"

Ce sentimente o încearcă pe Andreea Marin la revenirea din vacanță. „Atunci mâna tatei mă ghida”

 Andreea Marin a revenit din vacanță și a explicat ce sentimente o încearcă. Fosta zână a surpizelor a mărturisit că se simte ca atunci când învăța să facă primii pași în copilărie, alături de tatăl ei. Vedeta de televiziune a făcut o scurtă declarație pe contul său de socializare după ce s-a întors din vacanța petrecută în străinătate. „Întotdeauna, în prima zi după vacanță mă simt ca… la primul pas. Atunci, mâna tatei mă ghida pe un nou drum. Acum, trebuie să-l creez eu însămi. Un nou început depinde doar de imaginația, voința și efortul nostru. Să-l creionam, așadar! Drum bun pe o noua cărare!”, a afirmat Andreea Marin. Fosta zână a surprizelor a dat publicității și o fotografie de colecție, de pe vremea când era foarte mică și învăța să meargă alături de tatăl său. Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România. Emisiunea Surprize, surprize, pe care a moderat-o ani de zile la Televiziunea Națională s-a bucurat de un imens succes la public. În plan personal, Andreea Marin formează un cuplu, în prezent, cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia. Andreea Marin este mama unei fete, Violeta, din căsnicia pe care a avut-o cu celebrul artist Ștefan Bănică Junior.

De Dana Aramă,


Citește și: GALERIE FOTO/ Paradoxul Vaslui. Cel mai bogat cămin de stat pentru bătrâni se află în cel mai sărac județ. Sunt condiții ca-n Germania!