Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce nu s-a văzut la televizor la meciul cu Mexicul, de la Exatlon. Prezentatorul mexican a făcut referire la Nadia Comăneci

Ce nu s-a văzut la televizor la meciul cu Mexicul, de la Exatlon. Prezentatorul mexican a făcut referire la Nadia Comăneci

Surprize mari la Exatlon. Naționala Romaniei a pierdut cu 6-10 lupta de joi seara, 6 septembrie, împotriva atleților din Mexic, însă evoluția sportivilor noștri a fost una excelentă.

Au existat și momente speciale, care nu s-au văzut la televizor, din România. La finalul bătăliei, prezentatorul mexican Antonio Rosique, a ținut un discurs superb, în care a facut referire directa la Nadia Comaneci.

„Nadia spunea: secretul meu este munca, prin muncă mi-am facut totul mai usor. Asta este secretul meu, motivul pentru care am câștigat. Iar cea mai mare onoare pentru mine este ca lumea să-și amintească de mine”, a spus Antonio Rosique, mesaj intampinat cu emotii si aplauze de competitorii din ambele tabere, potrivit Wowbiz.ro.

De asemenea,  fanii din Mexic nu l-au uitat pe Giani Kiriță. Pe pagina oficiala Exatlon Mexic, mai multi telespectatori l-au pomenit pe „cel cu barba” care i-a enervat la primul sezon.

Citește și

Ministerul Muncii repară indemnizațiile mamelor plătite pe drepturi de autor , după ce Libertatea a devoalat problema