MENIU CAUTĂ
08 Dec. 2018 13:09

Ce se întâmplă între Lidia Buble și Răzvan Simion atunci când iese cu scântei. „Sunt un pachet de nervi și…”

Distribuie

Ca în orice cuplu, și între cântăreața Lidia Buble și prezentatorul de televiziune Răzvan Simion există discuții. Artista a explicat ce se întâmplă în relația lor atunci când ies scântei.

 

Lidia Buble și Răzvan Simion formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Cu toate acestea, și relația lor are parte de momente tensionate.

Cântăreața a fost cea care a făcut dezvăluiri despre cum sunt momentele de tensiune dintre ea și prezentatorul matinalului de la postul de televiziune Antena 1.

„Se întâmplă, ca în orice cuplu, ca eu şi Răzvan să mai avem şi perioade tensionate. La noi, de obicei, se întâmplă în preajma lansării unei noi piese, pentru că eu sunt foarte stresată atunci, îmi doresc ca totul să fie foarte bine organizat şi pus la punct.

Sunt un pachet de nervi şi atunci Răzvan are suficientă răbdare încât să mă suporte, alteori se mai satură şi el şi mai sunt mici chestii, dar nu le putem numi certuri mari”, a mărturisit Lidia Buble pentru okmagazine.ro.

Citește și: REPORTAJ/ Orfanii crescuți de bunica Tania, caz prezentat de Libertatea în septembrie, au fost vizitaţi de Moş Nicolae. Au primit în ghetuţe 50 de lei şi un lego

 

Citește mai multe despre lidia buble, razvan simion, Cuplu și dezvaluiri pe Libertatea.

Comentarii