Cea mai frumoasă declarație de iubire pentru Mădălin Ionescu. „Ce ne-am fi făcut unul fără celălalt”

Cea mai frumoasă declarație de iubire pentru Mădălin Ionescu. "Ce ne-am fi făcut unul fără celălalt"

Fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu a primit una dintre cele mai frumoase declarații de dragoste din partea soției sale, jurnalista Cristina Șișcanu

Jurnalista cristina Șișcanu este mai îndrăgostită ca niciodată de partenerul ei de viață, Mădălin Ionescu, căruia i-a făcut o superbă declarație de iubire în mediul online.

„Suntem mereu împreună … Îi mulțumesc lui Dumnezeu că este alături de noi… chiar și în clipele grele. Iubirea ne dă o forță nebănuită! Ce ne-am fi făcut unul fără celălat? Mădălin Augustin Ionescu ♥️”, a scris Cristina Șișcanu pe contul său de socializare.

Cristina Șișcanu este cunoscută ca jurnalistă. Aceasta este căsătorită cu Mădălin Ionescu de câțiva ani. Aceasta este cea de-a doua căsnicie a ex-moderatorului TV. Cei doi au împreună o fetiță, Petra.  Din primul mariaj, Mădălin Ionescu are doi copii: Ștefania și Filip. După naștere, Cristina Șișcanu a reușit să slăbească spectaculos, dând jos 27 de kilograme.

Citește și: Adela Popescu, despre avantajul unei familii numeroase: nu are nevoie de bonă pentru copii nici când le dă vacanță bunicilor!

Mai multe articole