Autorul, care o citează pe Lady Di, scrie că în momentul în care s-a născut Harry, al doilea copil al cuplului, cei doi erau „foarte, foarte apropiați unul de celălalt”. Se pare că ruptura s-a produs atunci când Charles și-a văzut copilul și a spus: „Of, e băiat…”. Acesta era trist pentru că și-ar fi dorit o fată.

Diana știa că urma să aducă pe lume un băiat, însă nu i-a dezvăluit lui Charles acest lucru, tocmai pentru că știa cât își dorea soțul ei o fată. Însă, la auzul acestor trei cuvinte, ea știut că totul se prăbușea, inclusiv căsnicia lor. „Ceva s-a rupt atunci în mine”, declara Diana în interviul din 1991, scrie libertateapentrufemei.ro.

Deși Charles a spus ulterior că replica lui a fost doar o glumă, Diana a fost foarte rănită de acest comentariu al soțului ei. De asemenea, Charles s-ar fi plâns și soacrei sale legat de sexul copilului, declarându-se „foarte dezamăgit”. Mama Dianei i-a spus, însă, că ar trebui să se simtă norocos că are „un copil normal”.

Recent, presa din Marea Britaniei a scris că Prințul Charles nu are o relație prea bună cu cei doi fii ai săi, William și Harry. O sursă apropiată Casei Regale ar fi declarat că Prințul de Wales „urăște” faptul că Harry și William au devenit populari după ce au discutat în public despre sentimentele lor față de moartea mamei lor, Prințesa Diana.


Citește și:

Fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt ar urma un tratament de schimbare de sex. Shiloh Jolie-Pitt are 12 ani