Povestea de dragoste dintre cântăreața de muzică populară Claudia Ghițulescu, în vârstă de 41 de ani, și soțul ei, Marian, s-a terminat după cinci ani de relație și doi ani și jumătate de cânnd se căsătoriseră.

Cei doi au ajuns la separare după ce partenerul de viață al acesteia i-a fost infidel.

Claudia Ghițulescu a fost înșelată că o tânără în vârstă de 20 de ani. Potrivit click.ro, acesta se numește Alexandra și este angajata lui Marian. Chiar aceasta s-a dat de gol că are o relație cu soțul solistei.

Alexandra este tânăra cu care fostul soț al Claudiei Ghițulescu are o relație (FOTO: click.ro)

„Claudia a aflat totul de la prietenii lor comuni, pentru că Alexandra, pe numele ei, se lăuda la toţi amicii lor comuni cu relaţia pe care o are cu Marian, cu ce urmau să facă sau ce cadouri îi oferea el. Iar Claudia a aflat destul de repede de la aceşti prieteni, chiar dacă la început nu a crezut.

Apoi a deschis ochii şi a văzut că Marian şi tinerica Alexandra se aflau mereu în aceleaşi locuri, în acelaşi timp. Şi i s-a părut suspect. Aşa a aflat adevărul şi nu i-a convenit deloc”, au dezvăluit surse din apropierea artistei pentru click.ro.

Citeşte şi:

Claudia Ghițulescu, declarații uimitoare despre divorț. „Le spunea prietenelor mele că sunt depresivă”

Cum și-a cunoscut Claudia Ghițulescu soțul. “Mă uitam prin benzinărie să văd pe cineva care să mă ajute”

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”
GSP.RO

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”