Confesiunea lui Liviu Vârciu. „Eu nu știu cum au stat fetele alea cu mine”

Liviu Vârciu s-a confesat la o emisiune de televiziune. artoistul a făcut declarații despre femeile din viața sa și a mărturisit că s-a gândit că poate are și el o vină pentru că relațiile nu au rezistat.

„Eu nu știu cum au stat fetele alea cu mine. Am stat acum și m-am gândit … am și eu o vârstă, am 37 de ani. La un moment dat mi-am dat seama: „băi, poate eu am o problemă”.

Stăteam și zic: Băi, sunt groaznic, dar poate sunt groaznic doar când sunt bolnăvicios, eu răcesc de vreo 6 ori pe an, deci cred că tot anul a fost groaznic și am zis poate eu sunt de vină. Îmi pare rău dacă am greșit cumva și voi nu ați fost de vină, poate da, acum zic că am fost eu de vină”, a afirmat Liviu Vârciu la emisiunea Xtra Night Show, de la Antena 1, conform spynews.ro.

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din showbiz-ul românesc. A cântat alături de trupa L.A., cu care a avut un foarte mare succes la public. Ulterior, Liviu Vârciu a fost actor, dar și prezentator de emisiuni de televiziune. A fost căsătorit o singură dată, cu o fostă asistentă de televiziune. Liviu Vârciu are două fete: Carmina, din relația cu Amy Teiceanu, și Anastasia, din relația cu Anda Călin. Liviu Vârciu și Anda Călin s-au despărțit anul acesta.


Citește și: VIDEO / Anda Adam a avut o copilărie… sălbatică: „Făceam varză salteaua părinților!”


Mai multe articole