Confesiunea lui Mihai Onilă la doi ani de la moartea fiicei sale. „Chiar și azi am comunicat cu ea”

Confesiunea lui Mihai Onilă la doi ani de la moartea fiicei sale. "Chiar și azi am comunicat cu ea"

Cântărețul Mihai Onilă și-a deschis sufletul la doi ani de la moartea fiicei sale. Emily Hope avea doar 10 ani.
Mihai Onilă a fost invitat la emisiunea pe care Teo Trandafir o moderează la Kanal D. Artistul a vorbit despre Emily, fiica sa care a încetat din viață în urmă cu doi ani. Ioana Emily Hope avea doar 10 ani.


„Vorbim, comunicăm. Încă dinainte să se nască. I-am spus soției mele dinainte, credeam că e băiat, îmi spusese că o cheamă Emi. M-a întrebat dacă simt că nu mai suferă. Mi-a spus că e foarte bine. M-am blocat, nu mai știam dacă să râd sau plâng. Am crezut că aud voci. Mi-a spus: „Sunt eu. Ioana Emily Hope”. Eram în baie, făceam baie, eram treaz. Între noi mereu a existat o comunicare la nivel mental.

Chiar și azi am comunicat cu ea. Am tot cercetat, vreau să știu, am întrebat cum e acolo, ce face. E ca un eter care are viață, care e în mișcare.

Înainte să plece a zis: „Tata, eu mor”. Eu nu am înțeles ce zicea, deja îți pierduse vocea. Dar acum zice: „Eu nu am murit, însă, sunt încă aici”…

...Soția a fost devastată, e logic. Eu nu pot să fac nimic pentru ea ca să o ajut, vorbele nu au valoare. Dar dacă mă vede că eu comunic cu Ioana, ea comunică cu Ioana. Ne asumăm prezentul. Nu ne putem intoarce în trecut, acel ceas nu există”, a spus Mihai Onilă la Teo Show, potrivit wowbiz.ro.


Citește și: SUPER EXCLUSIVITATE/ Primele imagini cu Elena Udrea gravidă în 7 luni. Avem fotografiile și dovezile pe care le vâna toată lumea!

FOTO/ Coperta cu Elena Udrea din revista VIVA! a devenit virală pe Facebook. Au apărut primele glume


Mai multe articole