Cristina Șișcanu, apariție de infarct. „Cu sânii cam dezgoliți”

Cristina Șișcanu, apariție de infarct. "Cu sânii cam dezgoliți"

Jurnalista Cristina șișcanu mizează pe atuurile fizice. Vedeta este atât de mândră de bustul ei, încât nu ezită să-l afișeze în ținute care să-l pună în valoare.
Cristina Șișcanu a slăbit și este foarte mulțumită de felul în care arată. Conștientă de atuurile fizice pe care le are, jurnalista adoptă ținute care să-i scoată cât mai bine în evidență trupul.
De curând, vedeta a ieșit la plimbare îmbrăcată într-o rochie cu un decoleu mai mult decât generos. Cum era de așteptat, fotografia publicată de jrunalistă pe rețelele de socializare a stârnit vii reacții din partea internauților.


„Cu sânii cam dezgoliți, dar dacă ai persmiunea soțului, e ok', „Dânsa oricum stă cu sânii la vedere, nu-i bai', „Chiar nu știi ce să mai faci ca să ieși în evidență', „Ce a dat pieptul tău pe afară… Ce urât își stă', „Ce decolteu', „Trebuia să te lași în sânii goi', „urât din partea ei', i-au transmis cei care o urmăresc în mediul online.
Cristina Șișcanu este căsătorită cu fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu. Împreună cu acesta, Cristina Șișcanu are o fetiță care se numește Petra.


Citește și: EXCLUSIV | Libertatea a obținut declarațiile integrale ale criminalei de la metrou. Magdalena Şerban a povestit de ce a ucis-o pe Alina Ciucu: „Mi-a venit aşa o răime și nu mai suportam pe nimeni…'


Mai multe articole