Mergi direct la conținut »
Cum a apărut Anamaria Prodan la nunta Teodorei Becali. Cu rochia închisă până-n gât!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum a apărut Anamaria Prodan la nunta Teodorei Becali. Cu rochia închisă până-n gât!

Cum a apărut Anamaria Prodan la nunta Teodorei Becali. Cu rochia închisă până-n gât!

Impresara Anamaria Prodan s-a numărat printre invitații de la nunta fiicei lui Gigi Becali, Teodora.

De Daria Maria Diaconu,

Foarte îndrăzneață la fiecare apariție a sa, de data aceasta Anamaria Prodan a ales o ținută elegantă, dar foarte sobră.

La petrecerea de nuntă a Teodorei cu Mihai Mincu, impresara a optat pentru o rochie de culoare albastra, cu inserții argintii, lungă, mulată, dar cu mâneci lungi și închisă până-n gât.

Impresara a ales să nu-și accesorizeze ținuta cu nicio bijuterie. Vedeta a fost în vervă maximă, pozându-se alături de invitații de renume de la nunta fiicei lui Gigi Becali.

Anamaria Prodan n-a ratat ocazia de a se poza și alături de socrul mic, Gigi Becali.

„Noi. cel mai tare dintre cei mai tari. Te iubesc, patroane”, este mesajul transmis de Anamaria prodan în mediul online.

Teodora Becali, fiica lui Gigi Becali, și a alesul ei, Mihai Mincu au făcut cununia religioasă sâmbătă. Mirii au ajuns, în jurul orei 17.00, la biserica Sfântul Spiridon Nou din București, iar apoi au mers la Snagov pentru petrecere. Nunta Teodorei Becali cu Mihai Mincu a avut loc la Palatul Snagov, în prezenţa a 700 de invitaţi. Se pare că a costat jumătate de milion de euro, însă Becali nu s-a uitat la bani. Cum îşi doreau foarte mult o formaţie care era antamată la o altă nuntă, le-ar fi plătit acelor miri 20.000 de euro ca să îi cedeze lui muzicienii.

Close
Închide
  Close