Potrivit click.ro, imaginile cu Adriana Titieni și Alexandru Papadopol îmbărățisându-se și sărutându-se nu i-au picat deloc bine.

”Adi este distrus. Nu se gândea nici o clipă că poate să primească această lovitură de la un coleg de scenă, de la omul cu care joacă în aceeaşi piesă de trei ani. Este foarte afectat şi se gândeşte la copii. El este un tip foarte discret, mereu şi-a văzut de ale lui, chiar dacă a avut probleme în căsnicie, avea un calm deosebit şi masca orice necaz. Fix aşa face şi acum, preferă să nu vorbească despre situaţia asta, însă este dărâmat”, au declarat, pentru sursa mai sus-menționată, surse din anturajul actorului şi regizorului Adrian Titieni.

Alexandru Papadopol și Adrian Titieni joacă împreună de trei ani în piesa de teatru „O spovedanie”. Următoarea reprezentație este programată în septembrie, însă s-ar putea să sufere modificări în ceea ce privește componența.

”Adrian nu vrea să stea faţă în faţă, pe aceeaşi scenă cu Alexandru Papadopol, cel pe care l-a ajutat atât de mult… Probabil că nu vor mai fi colegi în această piesă de teatru”, a mai spus aceeiași sursă pentru click.ro.

Citeşte şi:

Alexandru Papadopol este pregătit pentru doctorat de fostul soț al actualei lui iubite

Ioana Ginghină: „Doamne, ce zi am avut ieri… plină de vorbe care nu înseamnă nimic, dar care te sug de energie”

Reacția Ioanei Ginghină după ce fostul ei soț a fost surprins în ipostaze tandre cu o actriță

Fosta parteneră a lui Simone Inzaghi, imagini incendiare la Insula Iubirii
GSP.RO

Fosta parteneră a lui Simone Inzaghi, imagini incendiare la Insula Iubirii

Horoscop 20 septembrie 2019. Berbecii se află la finalul unui drum
HOROSCOP

Horoscop 20 septembrie 2019. Berbecii se află la finalul unui drum