MENIU CAUTĂ
08 Iul. 2013 04:26 , de Simona Josan

Cum arăta CARMEN HARRA în TINEREȚE? Uite-o într-o rochie foarte scurtă și transparentă, prin care i se văd SÂNII!

Distribuie

Carmen Harra a făcut publică o fotografie în care apare la vârsta de 22 de ani, îmbrăcată destul de provocator. În imagine, soamna Harra poartă o rochie foarte scurtă și transparentă, cu o pereche de cizme lungi, din lac, care îi trec de genunchi. Atenția ochiului însă se concentrează asupra bustului fostei interprete din grupul Trio Express, care se poate vedea destul de bine de sub rochia din voal.
Frumusețea actualului parapsiholog al vedetelor de la Hollywood a fost moștenită și de fiica ei, Alexandra, care a pozat recent într-o revistă destinată publicului adult masculin. Iar mama se pare că nu a avut nimic împotrivă, ba chiar a susținut-o:
'Alexandra e tânără, frumoasă, are o carieră, e cu acelaşi băiat de şase ani… Şi eu aş fi pozat pe vremea mea în «Playboy» dacă nu murea Lenuţa (Elena Ceauşescu – n.r.) de ciudă. Pe mine m-au dat odată afară de la filmări doar pentru că purtam o rochie verde, pe motiv că aş fi legionară… Nu e nicio crimă să-ţi arăţi feminitatea, mai ales dacă ai un corp frumos. E vorba şi de notorietate. Multe celebrităţi feminine au apărut în «Playboy», de la Marilyn Monroe până la Kim Kardashian. E vorba şi de artă… În filme, actriţele mai apar cu sânii la vedere şi toată lumea le admiră. Până şi la Oscarurile din acest an, unde am fost cu Alexandra, Seth MacFarlane a cântat hitul «We Saw Your Boobs» (V-am văzut sânii)”, a mărturisit Carmen Harra pentru ziarulring.ro.
Sursa foto: ziarulring.ro
Citește și:

 

  • Declaraţia care le va SCANDALIZA pe multe vedete! Alexandra Harra: „România nu a avut niciodată în paginile Playboy o femeie voluptuoasă!”
  • INCENDIAR! Alexandra Harra apare într-un costum de baie minuscul! FOTO în articol
  • Fata lui CARMEN HARRA, FIERBINTE ÎN PAT! Imagini NERECOMANDATE CARDIACILOR

 
 

Comentarii