Cum arăta Horia Brenciu când a renunțat la TV. „Era în 2004”

Cum arăta Horia Brenciu când a renunțat la TV. "Era în 2004"

Horia Brenciu și-a amintit de vremurile de altădată. Artistul a scos din albumul de aminitiri o fotografie în care apare așa cum era el în anul în care a decis să renunțe la televiziune.Din 2004 datează imaginea de arhivă pe care Horia Brenciu a decis să le-o arate fanilor săi din mediul online. Fotografia a fost făcută în anul în care Horia Brenciu a decis să renunțe la cariera sa la TV pentru a se dedica mult mai mult carierei muzicale.

„Era în 2004… După 11 ani neîntrerupți pe sticlă, abandonam TV-ul pentru a mă ocupa și mai serios de muzică. Primul pas: poze pentru site! ? Timide, nu-i așa?', le-a spus Horia Brenciu celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Horia Brenciu este prezent de foarte multă vreme în lumea televiziunii și a showbiz-ului autohton. Este cântăreț, a prezentat numeroase emisiuni și a fost jurat la diverse show-uri de talente. În plan personal, Horia Brenciu este căsătorit cu producătoarea de televiziune Alice Dumitrescu. Cuplul are patru copii: Toma, care este înfiat, Mina, copilul lor biologic, și Maria și Andreea, acestea din urmă fiind fiicele lui Alice Dumitrescu dintr-o căsnicie anterioară.


Citește și: GALERIE FOTO/ Paradoxul Vaslui. Cel mai bogat cămin de stat pentru bătrâni se află în cel mai sărac județ. Sunt condiții ca-n Germania!


Mai multe articole