Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum arată Lidia Buble în noul videoclip | VIDEO

Cum arată Lidia Buble în noul videoclip | VIDEO

Cântăreața Lidia Buble  este plină de senzualitate în noul videoclip, care urmează să fie lansat zilele acestea.

De Dana Aramă,

Lidia Buble a făcut publice câteva instantanee din nou ei videoclip – „Asta sunt eu” – pe care urmează să-l lanseze. În imaginile respective, artista este mai sexy ca niciodată, îmbrăcată într-o ținută de culoare roz, scurtă. În plus, Lidia Buble are și o coafură nouă: tunsoare bob, cu breton.


„ASTA SUNT EU! SUNT ȘI REA? SUNT ȘI BUNĂ ?”, a scris Lidia Buble în dreptul fotografiilor postate pe internet.
Fanii au fost încântați de look-ul afișat de vedetă:
„Ador poza asta!!! De-abia aștept să văd întreg clipul”, „Arăți super”, „Păpușă rusească”, ” ce frumoasă”, „Bombă”, „Ești superbă, „Strălucitoare”, „Ești o dulceață”, „Ce faină-i asta…”, „Arăți splendid”, „Ești superbă, Lidia! Parcă ai fi katy Perry”, „Ești superbă cu frizura nouă„.

Lidia Buble are o relație cu prezentatorul de televiziune Răzvan Simion de câțiva ani.  Răzvan Simion a fost căsătorit, timp de mulți ani, cu Diana Simion. Din mariajul celor doi au rezultat doi copii, o fetiță pe nume Ianca și un băiat care se numește Tudor. După separarea de Răzvan Simion, Diana s-a mutat împreună cu cei doi copii ai lor la Timișoara, acolo unde a încercat să își vadă mai departe de viață și și-a construit o vilă superbă.

Citește și: VIDEO/ Designerul Stephan Pelger are două procese în Franța, după ce-a fost jefuit la Cannes. „Vreau să-mi recuperez daunele”