Cum a filmat-o Mădălina Ghenea pe mama ei. I-a lăsat pe toți mască | VIDEO

Cum a filmat-o Mădălina Ghenea pe mama ei. I-a lăsat pe toți mască | VIDEO

Mădălina Ghenea și-a filmat mama în timp ce aceasta dansa cu foc pe ritmuri populare. Înregistrarea i-a cucerit pe toți fanii vedetei.

MĂdălina Ghenea a fost extrem de amuzată în timp ce și-a filmat mama într-o cameră. Îmbrăcată elegant, într-o rochie de culoare verde și pe tocuri, mama vedetei a început să danseze în cameră pe ritmuri populare românești. S-a descurcat de minune, semn că mama Mădălinei Ghenea le are cu dansul.


„Te iubesc, mama! Love you, mama! Ti amo!”, a comentat Mădălina Ghenea în dreptul înregistrării cu mama ei.

Filmulețul i-a dat gata și pe cei care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare Mădălinei Ghenea.


„O superbă doamnă!”, „Ce mamă frumoasă ai, să-și trăiască!”, „E foarte frumoasă și semănați”, „Este o frumoasă mama ta, Mădălina. Ai moștenit de la ea feminitatea, finețea și frumusețea!”, „mama e minunată!”, „E adorabilă!”, „Ai o mamă tânără și minunată! Să-ți trăiască!”, i-au spus admiratorii Mădălinei Ghenea.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fdianagrigore88%2Fvideos%2F10156993190099276%2F&show_text=0&width=380″ width=”380″ height=”476″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”></iframe>

Actrița Mădălina Ghenea este mama unei fetițe care a venit pe lume în luna aprilie a anului trecut. Micuța este rezultatul poveștii de iubire dintre Mădălina Ghenea și Matei Stratan. Relația celor doi a fost una cu năbădăi, despre cei doi spunându-se în numeroase rânduri că s-au despărțit.


Citește și: Bacalaureat 2018 – sesiunea de toamnă. Calendarul examenelor și afișarea rezultatelor


Mai multe articole