Mergi direct la conținut »
Cum s-a fotografiat graviduța Lavinia Pîrva. "Cineva se va amuza copios peste câțiva ani"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum s-a fotografiat graviduța Lavinia Pîrva. "Cineva se va amuza copios peste câțiva ani"

Cum s-a fotografiat graviduța Lavinia Pîrva. „Cineva se va amuza copios peste câțiva ani”

Cântăreața Lavinia Pîrva s-a fotografiat într-o ipostază amuzantă. Soția lui Ștefan Bănică Junior a făcut imaginile publice pe contul său de socializare.

De Dana Aramă,

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva urmează să devină părinți.  Cântăreața, în vârstă de 34 de ani, urmează să aducă pe lume un băiețel la începutul lunii iunie. Deși se află pe ultima sută de metri cu sarcina, artista este foarte activă. Pe contul său de Facebook, graviduța Lavinia Pîrva s-a fotografiat într-o ipostază amuzantă.

„Cucu-cucu… mai e cineva la lucru? Eu sunt fericită să parcurg din puținul ce a mai rămas de parcurs din frumosul drum ce mi-a fost dat! Între timp mă ocup serios să umplu memoria telefonului cu zeci de poze care ne vor rămane o amintire haioasă!!! Cineva se va amuza copios peste câțiva ani văzându-și mămica în postura Mamei Bamse!”, a scris ea în dreptul imaginii publicate în mediul online.

Artista a făcut referire la ursulețul Bamse, un personaj de desene animate suedeze.


Citește și:

Summitul de la Sibiu, cu bune şi cu rele. Ambiţiile europene, faţă în faţă cu un „Aşa vreau eu!” românesc

Close
Închide
  Close