Cum scapă Ela Crăciun de picioarele umflate și dureroase din timpul sarcinii

Cum scapă Ela Crăciun de picioarele umflate și dureroase din timpul sarcinii? Vedeta  se confruntă, precum majoritatea femeilor în perioada sarcinii, cu problema picioarelor umflate, grele, chiar dureroase. Cum disconfortul este accentuat și de căldura din timpul verii, vedeta a căutat soluții cât mai eficiente dar și sigure pentru a putea scăpa de această situație neplăcută, ce se accentuează în ultimele trei luni de sarcină.

”Cred că toate mămicile îmi dau dreptate că una din problemele cele mai neplăcute din timpul sarcinii este atunci când reții apă, iar picioarele ți se umflă, abia mai poți purta încălțămintea preferată și, în plus, devin dureroase și te împiedică să te odihnești bine noaptea. Eu mă confrunt cu această problemă încă din luna a cincea, iar, din a șaptea, situația s-a agravat. Mai ales că sunt încă foarte activă în această perioadă. Am încercat masajul clasic, însă nu a dat rezultatele așteptate. Ce dă rezultat în cazul meu este LPG Alliance, tratamentul de tip Endermologie pe care îl fac. Este tratamentul pe care îl urmam înainte de sarcină pentru remodelare corporală și care are acum un nou dispozitiv care îți oferă drenaj limfatic. Elimini chiar și 1 litru de apă din țesuturi”, mărturisește Ela Crăciun.

Disconfortul picioarelor, în cazul femeilor însărcinate, este cauzat de reținerea apei în exces de către organism, care pune multă presiune asupra uterului și a vaselor sanguine dimprejur.

Tratamentul patentat al endermologiei reduce nivelul de disconfort, în special în lunile de vară, perioada considerată cel mai greu de suportat de către femeile însărcinate.

Citește și

Salarii și de 4.000 de euro pe lună! Bugetarii care aveau ca scop stoparea pestei porcine câștigă de 10 ori mai bine decât un profesor

Mai multe articole