Cum se comportă fetița Simonei Gherghe în preajma tatălui ei. “E fascinant“

Simona Gherghe a povestit în cadrul unui interviu la Antena Stars, despre fetița ei, Ana, care a crescut și despre activitățile ei zilnice. Micuța a început să vorbească și este independentă, după cum spune chiar mama ei. De Sf. Ana, întreaga familie a sărbătorit ziua numelui.

A fost așa, în familie, i-am luat un tort Anei și o lumânărică, să sufle în ea și a primit și o bicicletă, pentru că de multă vreme râvnea la bicicletele copiilor din parc și e foarte fericită. E toată ziua: mama, și ta-ta-ta și Răzvan este topit după ea și e fascinant să o văd jucându-se cu păpușa, îi face baie de 3-4 ori pe zi, este din ce în ce mai omuleț, crește Ana noastră. O pupăm non-stop, nu trebuie să facă ceva să o pupăm. Îi place să danseze cu tatăl ei, hrănește toate jucăriile, e independentă!

A trecut foarte, foarte repede. O săptămână am fost numai cu ea, ne-am dat seama că este absolut îndrăgostită de apă. I-a plăcut foarte mult în vacanță, s-a împrietenit cu alți copilași. După acest cantonament în Grecia, am mers o săptămână și în Italia, acolo unde m-am relaxat”, a povestit Simona Gherghe, la „Agenția VIP”.

Citește și

Patru persoane au fost ținute ostatice într-un apartament din Chișinău. Poliția l-a împușcat mortal pe agresor!

Mai multe articole